Vogelexcursies 2023 onder leiding van Wim Haver: Texel

Vogelexcursies 2023 onder leiding van Wim Haver: Texel

Vertrek 7.15 uur.   Onder voorbehoud ivm mogelijke vakantie van Wim tussen 6 mei – 11 juni Op zaterdag 3 juni gaan we naar Texel. Misschien is de Morinelplevier er nog.. Het is potentieel een 100 soorten dag. Alle zomervogels zijn terug en er zijn altijd bijzonderheden. In de namiddag eten we een visje of iets anders. Wim verwacht verschillende soorten strandlopers in zomerkleed, rietvogels,  zomerzangertjes, Grote en Dwergstern. Reiskosten zijn bij 4 personen in de auto circa € 30 p.p incl boot. We zijn rond 21.00 uur terug. Opgeven niet eerder dan 4 weken te voren tot uiterlijk donderdags ervoor via wimhaver@outlook.com.  In de laatste dagen voor de excursie: opgeven en eventueel afzeggen via een whatsappbericht aan 06 16484728.
We rijden zoveel mogelijk samen en we delen de kosten op basis van € 0,25 per km per auto. Inschrijving sluit bij 12 personen.  Wim stuurt in principe de donderdag voorafgaand aan de excursiedag een bevestigingsmailtje met nadere informatie over de excursie.
De excursie vertrekt altijd stipt op het aangegeven tijdstip vanaf de Kees Mulderweg achter Het Palet aan de Rooseveltsingel. Brood, drinken of andere versnaperingen moet je zelf meenemen, want tijdens de excursies komen we zelden eetgelegenheden tegen. Tenzij anders aangegeven zijn we meestal rond 18.00 uur in Wageningen terug.

Datum & tijd
za 3 juni 2023 van 7:15 tot 18:00
Vertrekplaats

de Kees Mulderweg achter Het Palet aan de Rooseveltsingel