Vogelexcursie Biesbosch

Vogelexcursie Biesbosch

Op zaterdag 23 september gaan we op excursie naar De Biesbosch. Wim verwacht 90 soorten.  Trekvogels en de laatste zomervogels en strandlopers in zomerkleed, veel soorten meeuwen en sterns, waaronder de Zwartkopmeeuw. Misschien is de Visarend er nog en komt de Zeearend ook weer langs zeilen. We zijn rond 18.00 uur terug. Opgeven niet eerder dan 4 weken te voren tot uiterlijk donderdags ervoor via wimhaver@outlook.com.  In de laatste dagen voor de excursie: opgeven en eventueel afzeggen via een whatsappbericht aan 06 16484728.
We rijden zoveel mogelijk samen en we delen de kosten op basis van € 0,25 per km per auto. Inschrijving sluit bij 12 personen.  Wim stuurt in principe de donderdag voorafgaand aan de excursiedag een bevestigingsmailtje met nadere informatie over de excursie.
De excursie vertrekt altijd stipt op het aangegeven tijdstip vanaf de Kees Mulderweg achter Het Palet aan de Rooseveltsingel. Brood, drinken of andere versnaperingen moet je zelf meenemen, want tijdens de excursies komen we zelden eetgelegenheden tegen. Tenzij anders aangegeven zijn we meestal rond 18.00 uur in Wageningen terug.

Datum & tijd
za 23 september 2023 van 8:00 tot 18:00
Geschikt voor kinderen

Ja