Van en voor leden op woensdag 11 januari 2023

[Foto: Floris Keijzer]

Traditioneel organiseren we in januari onze nieuwjaarsbijeenkomst. De formule is elk jaar weer een succes; tijdens deze oergezellige avond vertellen leden over uiteenlopende natuuronderwerpen en natuurbelevenissen in het afgelopen kalenderjaar. En natuurlijk wordt er geproost op het nieuwe natuurjaar.

Wij nodigen alle leden uit voor de Van en Voor leden bijeenkomst op 11 januari 2023. De avond begint om 19.30 uur in de kleine kerkzaal van de Bevrijdingskerk, Ritzema Bosweg 18, 6703 AX Wageningen.

Leden die het leuk vinden om op 11 januari iets te vertellen en/of te laten zien over hun natuurbelevenis in 2022 nodigen we van harte uit hun bijdrage voor 15 december aan te melden bij Ineke Ammerlaan via ineke_ammerlaan@hetnet.nl. Voor zelfgemaakte filmpjes is altijd plek.

Via de elektronische nieuwsbrief word je in december geïnformeerd over het programma en eventuele organisatorische ontwikkelingen mochten de coronaregels de komende maanden gaan wijzigen.

Heel graag tot ziens op 11 januari!

wo 11 januari 2023 om 19:30